Büyük Veri, Kişisel Verilerin Korunması ve Sigorta Sektöründe Veri Paylaşımının Regülasyon ve Rekabet Hukuku Açısından Değerlendirilmesi Paneli (26.11.2017)

Rekabet Kurumu ve Türkiye Sigorta Birliği işbirliğiyle 22 Kasım 2017 tarihinde İstanbul’da “Büyük Veri, Kişisel Verilerin Korunması ve Sigorta Sektöründe Veri Paylaşımının Regülasyon ve Rekabet Hukuku Açısından Değerlendirilmesi Paneli” gerçekleştirilmiştir.

Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet ŞİMŞEK’in de katıldığı program, Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Sayın Can Akın ÇAĞLAR ve Rekabet Kurumu Başkanı Sayın Ömer TORLAK’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır. Sayın Mehmet ŞİMŞEK’in konuşması ardından veri bilimci Sayın Paşa YAŞAR’ın konuşması ile devam eden program, moderatörlüğünü Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başkanı Sayın Prof. Dr. Faruk BİLİR yaptığı, Sayın Can Akın ÇAĞLAR, Hazine Müsteşar Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet GENÇ, Rekabet Kurumu Daire Başkanı Sayın Dr. Ali Fuat KOÇ ve Kişisel Verileri Koruma Kurumu Başuzmanı Sayın Seçil KOYUNCU’nun konuşmacı olarak katıldığı panel ile tamamlanmıştır.