Rekabet Hukuku Uygulamaları ile Rekabet Kurumu Faaliyetlerine İlişkin Toplantı ve 360° Gençlerle 5. Uluslararası Öğrenci Kongresi - Manisa Organize Sanayi Bölgesi – Manisa Celal Bayar Üniversitesi (2-3 Nisan 2018) (6.4.2018)

Rekabet Kurumu ve rekabet hukuku tanıtım faaliyetleri kapsamında, 2-3 Nisan 2018 tarihlerinde Manisa’da bir dizi faaliyet gerçekleştirildi.

2 Nisan 2018 tarihinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK, 4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ile ilgili bilgiler vererek,  sektör temsilcilerinin rekabet hukuku uygulamalarına ilişkin sorularını yanıtladı.

Prof. Dr. TORLAK, 3 Nisan 2018 tarihinde ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde; Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilen "Sürdürülebilirlik Ekseninde Ekonomi, Siyaset ve Toplum" temalı MCBÜ İİBF 360° Gençlerle 5. Uluslararası Öğrenci Kongresi’nin açılış konuşmasında Sürdürülebilir Büyüme ve Kalkınmada Rekabet Politikasının Yeri konulu sunuşunu yaptı.

Başkan  TORLAK programlar kapsamında Manisa Valisi Mustafa Hakan GÜVENÇER, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa SARIGÖZOĞLU’nu ziyaret etti.