Rekabet Kurumu İftar Programı (20.6.2017)

Kurumumuzun geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKCİ, Müsteşar Cenap AŞCI, Kurum Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK, Kurul üyeleri, kurum personeli ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar programında konuşma yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ; Rekabet Kurumunun ekonominin gelişmesinde önemli görevleri bulunduğunda dikkati çekerek, kurumun rekabet savunuculuğu ile beraber rekabet hukukunun gelişmesi, piyasalarda tekel oluşumlarını engellemeye yönelik çalışmalarıyla piyasanın gelişmesine katkı sağladığını belirtti. Ayrıca Bakan TÜFENKCİ, önümüzdeki dönemde Meclis gündemine gelecek yasa tasarısı ile Rekabet Kurumunun karar alma süreçlerinin hızlanacağına, cezalarda uzlaşma müessesinin getirilerek, daha farklı bir alanda esneklik kazanılacağına inandığını ifade etti.

Kurum Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK ise konuşmasında Ramazan’ın rahmet, bereket, mağfiret ayı olduğunu belirterek herkesin aileleriyle ve sevdikleriyle huzurlu, sağlıklı bir Ramazan Bayramı geçirmesini diledi.