Rekabet Hukuku Uygulamaları İle Rekabet Kurumu Faaliyetlerine İlişkin Toplantı – Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi – Karaman Ticaret ve Sanayi Odası (26 Nisan 2018) (27.4.2018)

Rekabet Kurumu ve rekabet hukuku tanıtım faaliyetleri kapsamında, 26 Nisan 2018 tarihinde Karaman’da bir dizi faaliyet gerçekleştirildi. 
Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer TORLAK Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Kamu Denetçiliği Topluluğu ev sahipliğinde gerçekleştirilen konferansta Dijitalleşen Ekonomilerde Rekabet ve Ahlak konulu sunuşunu yaptı. 
Ardından Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelen Prof. Dr. TORLAK, 4054 Sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun ile ilgili bilgiler vererek,  sektör temsilcilerinin rekabet hukuku uygulamalarına ilişkin sorularını yanıtladı.
Başkan  TORLAK programlar kapsamında Karaman Valisi Fahri MERAL, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan OKTAY ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN’ı ziyaret etti.