Rekabet Kurumu 21. Kuruluş Yıldönümü Kapsamında Düzenlenecek Rekabet Zirvesi Duyurusu (24.10.2018)

Rekabet Kurumu’nun 21. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan “Tarım-Gıda Endüstrisi ve Değer Zincirine Rekabetçi Yaklaşım” temalı Rekabet Zirvesi, 9 Kasım 2018 Cuma günü, saat 14:00’te, İhsan Doğramacı Bulvarı No:6 Bilkent/ANKARA adresinde bulunan Bilkent Otel’de yapılacaktır. 
Tarım-gıda endüstrisinin ülkemiz bakımından taşıdığı yaşamsal ve stratejik öneme binaen bu alanda yetkili kamu kurum ve kuruluşlarımız ile tarım-gıda değer zincirinin farklı kademelerinde yer alan sektör oyuncularının katılımıyla düzenlemeyi amaçladığımız Rekabet Zirvesi’nin gerek Rekabet Kurumu’nun gerekse ülkemiz tarım-gıda endüstrisinden sorumlu politika yapıcıların önümüzdeki süreçteki faaliyet ve planlamalarına ışık tutmasını temenni etmekteyiz.
Rekabet Zirvesi’ne tüm paydaşlarımız davetli olup, programa dinleyici olarak katılmak isteyenlerin kayıtlarını ekteki formu  5 Kasım 2017, Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurarak diersdb2@rekabet.gov.tr  adresine (e-postanın konu kısmında “Rekabet Zirvesi 2018” ifadesine yer vererek) göndermek suretiyle yapmaları gerekmektedir.
Rekabet Zirvesi Programına ve Kayıt Formuna aşağıda yer alan bağlantılardan ulaşılabilir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur…

Rekabet Zirvesi Programı için tıklayınız.
Rekabet Zirvesi Kayıt Formu için tıklayınız.